Over Blue Water APP


WIE ZIJN WIJ

Blue Water App is een Nederlands bedrijf en één van Europa’s grootste betalings- en boekingsplatforms voor de watersport. Wij begonnen in 2013 als de Booking.com voor havens en sinds 2018 heeft Blue Water App ook een betaaloptie zodat gebruikers vanaf de boot het liggeld kunnen betalen zonder naar het havenkantoor te lopen. Inmiddels is onze gratis app al meer dan 118.000 keer gedownload en worden elke maand duizenden ligplaatsen betaald met Blue Water App.

Blue Water App kan gebruikt worden op 80 locaties en dit aantal groeit snel want steeds meer watersporters willen het liggeld betalen met de telefoon. Blue Water App is in een aantal havens gekoppeld aan een automatische toegangscontrole waarmee betalende bezoekers toegang krijgen tot steigers en toiletruimtes en binnenkort kan ook walstroom worden betaald met de app.

Verder geeft Blue Water App informatie over meer dan honderd havens en de attracties in de buurt.

De gebruikers van Blue Water App gaan akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden voor Vaarders en  de Privacyverklaring die te zien zijn via de link https://bluewaterapp.nl/links-voor-vaarders

Wij wensen iedereen veel vaarplezier met Blue Water App.

 

 

Copyright 2021 © Blue Water APP