Blog

Blijf op de hoogte

Samenwerking Blue Water App met Click&Boat Nederland


Goed nieuws voor de Nederlandse bootliefhebbers: Click&Boat, 's werelds grootste online platform voor bootverhuur, is eindelijk beschikbaar in het Nederlands! Nederland is een van de snelst groeiende markten van het online platform en met de lancering van de Nederlandstalige service maakt het bedrijf een essentiële stap om meer lokale boot huurders en -eigenaren aan te trekken.


 

Het online platform van Click&Boat is gebaseerd op het concept van de deeleconomie en verbindt booteigenaren met boothuurders over de hele wereld. Voor booteigenaren is het verhuren van hun boot via het platform een extra bron van inkomsten om de onderhoudskosten van hun boten te dekken. Terwijl het huurders de mogelijkheid biedt de boot van hun dromen te boeken tegen lagere prijzen.


De deeleconomie geniet een steeds grotere bekendheid. Nederlandse vakantiegangers boeken steeds vaker hun vakantie via online deelplatformen vanwege de interactiviteit, gebruiksvriendelijkheid en het scala aan mogelijkheden. Click&Boat, door CNN ‘the Airbnb of the Seas’ genoemd, verbindt booteigenaren met vaarliefhebbers die het zich niet kunnen veroorloven om hun eigen boot te kopen of te onderhouden. Gebruikers kunnen zowel motorboten als zeilboten, catamarans, sloepen en rubberboten met een motor huren.

Populaire bestemmingen voor vaarvakanties zijn veelal gelegen aan de Middellandse zee zoals Italië, Spanje, Frankrijk, Griekenland en Kroatië. In een aantal landen, waaronder Italië, is het toegestaan te varen met een boot ​​tot een motorvermogen van 40 pk, zelfs zonder een vaarbewijs. Als u echter niet vertrouwd bent met het navigeren van een boot, biedt het Click&Boat-platform een ​​oplossing. Via het platform kunt u de perfecte boot huren op basis van uw wensen. Of het nu gaat om een ​​dagtocht of langere vaar- of zeilvakantie, veel boten worden ook aangeboden met schipper. Een groot voordeel van een schipper is dat, naast de ervaring, ook de lokale kennis van de stuurman die u naar de mooiste plaatsen aan de kust brengt.

 

Terug naar vorige pagina
Copyright 2020 © Blue Water APP