Zorgeloos beheer van jouw camperlocatie

Vraag een demo aan en kom alles te weten over de app van Camper Pay

Wij zijn exclusief partner van

Omdat Camper Pay exclusief partner is van Campercontact, wordt de zichtbaarheid en aantrekkingskracht van jouw camperlocatie vergroot. Met meer dan 1,1 miljoen camperaars die vertrouwen op de Campercontact-app, is de kans op boekingen en bezoekersaantallen aanzienlijk vergroot. Gasten kunnen gemakkelijk jouw locatie vinden, de beschikbaarheid en prijzen bekijken en direct betalen, waardoor de drempel om te boeken wordt verlaagd

Ontdek de vrijheid met Camper Pay

Camper Pay is een app waarmee jij als camperplaatshouder gemakkelijk en efficiënt jouw camperplekken kunt beheren. Camperaars boeken en/of betalen via het systeem een camperplek bij jou op het terrein. Het is hierdoor niet meer noodzakelijk fysiek aanwezig te zijn op de camperlocatie. De boeking en betaling komen bij jou binnen en het systeem registreert automatisch de bezetting van jouw camperplaats. Kortom, Camper Pay stroomlijnt het betalingsproces, vermindert administratieve taken en verbetert de algehele gebruikerservaring.

Doordat je efficiënter jouw camperplaats kunt beheren, heb je meer tijd over voor andere activiteiten en kun je lekker genieten van de blije camperaars die naar volle tevredenheid gebruik maken van jouw camperlocatie.

Meer weten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Camper Pay?

Onze abonnementen

Betalen
Vanaf
€45,-
p/m

Op basis van 9 camperplaatsen.

Boeken en betalen
Vanaf
€60,-
p/m

Op basis van 9 camperplaatsen.

Deze camperplaatshouders waren jou voor

Henk Mennink
Winterswijk
We hebben een camperplaats in het centrum van Winterswijk met 9 camperplekken. Eind 2022 zijn wij gestart met betalingen van het staangeld via de Campercontact app. Met Camperpay als drager van de betalingen. Na aanvankelijke opstartproblemen maken onze gasten nu veelvuldig gebruik van deze mogelijkheid. Alles is goed overzichtelijk gepresenteerd op de gebruikers-site en ook de betalingen worden punctueel uitgevoerd. Deze mogelijkheid om onze gasten te laten betalen ervaren wij als zeer ontzorgend.
Vincent Lubach
Jachthaven 't Eiland
Het grootste voordeel voor ons is een besparing op personeelskosten en tijdwinst. Er hoeft geen personeel aanwezig te zijn als de camperaar (laat) aankomt en een betaling wil doen.




Mano Chandoe
Eemhaven Amersfoort
De Gemeente Amersfoort gebruikt al enige jaren de Blue Water App voor de betaling van havenplaatsen en vorig jaar hebben we ook met veel succes Camper Pay geintroduceerd voor de camperplaatsen. Camper Pay geeft voor zowel onze gasten als voor ons een enorm gemak. Het geheel is voor ons goed en uitgebreid inzichtelijk op tablet en mobiel. De koppeling met Campercontact maakt het plaatje compleet. Camper Pay is wat ons betreft echt een aanrader voor alle campings en camperplaats beheerders!

Snel en eenvoudig aanmelden bij Camper Pay

Niet meer handmatig de betaling van jouw camperaars innen? Meld je aan en sta snel live in zowel de Camper Pay-app als in de Campercontact-app!

1. Bereken prijs

Bereken de maandprijs van Camper Pay via onze website en vul je gegevens in. Zodra wij je gegevens hebben ontvangen, nemen we contact met je op.

Wil je ook zorgeloos jouw camperlocatie beheren?