Blog

Blijf op de hoogte

Even voorstellen.....

Ik zal mezelf even voorstellen, ik ben Rick en een kleine maand terug ben ik gestart in de functie van Business Development Consultant bij Blue Water App. Ik houd zo’n beetje van alles wat het leven te bieden heeft en dat maakt het misschien lastig om mij in een hokje te stoppen. Ik heb een passie voor auto’s en motoren; eigenlijk alles wat mechanisch is maar ik hou ook van eten, koken, sporten, klussen, fotografie, tekenen, muziek, etc.
 


Een aantal jaren terug leek een carrière binnen de automotive branche voor de hand te liggen. Faillissement van mijn toenmalige werkgever heeft ervoor gezorgd dat ik uiteindelijk kansen daarbuiten ben gaan opzoeken. Eigenlijk per toeval en meer uit nood geboren, ben ik in de sales terechtgekomen. Iets wat uiteindelijk een toevalstreffer zou blijken te zijn. Door de jaren heen heb ik mijn sales skills binnen verschillende branches mogen fijnslijpen. Van internet en telefonie tot aan de uitgeverij.

Het belangrijkste wat ik in al die jaren heb geleerd, is dat je moet luisteren naar wat er gezegd wordt. Klanttevredenheid staat voorop en geen verzoek is mij te gek. Ik heb het genoegen om nu voor Blue Water App blijvende relaties met havens op te bouwen, zodat zoveel mogelijk Blue Water App gebruikers met gemak een ligplaats bij hen kunnen boeken.

Indien we elkaar nog niet hebben gesproken….

Hallo, ik ben Rick en we spreken snel.
  Terug naar vorige pagina
Copyright 2019 © Blue Water APP